Predsednik Gradske opštine Lazarevac je Tomislav Rikanović, zamenik Goran Đurović

Maria Popović
Maria Popović - Urednica
0 minuta čitanja
- Reklama -

Danas je održana Sednica Skupštine Gradske opštine Lazarevac na kojoj su izabrani novi predsednik opštine Tomislav Rikanović i zamenik predsednika opštine Goran Đurović, kao i predsednik Skupštine i zamenik predsednika. 

Na mesto predsednika Skupštine reizabran je dosadašnji predsednik Bojan Sinđelić,  a na mesto njegovog zamenika imenovan je Radiša Sinđelić.

- Reklama -

Podeli ovu vest!
2 Comments
  • Postovani,
    moja rodjaka je trenutno na rehabilitaciji u stacionaru Ribarske banje.Inace je invalid 80%, od 1989.god,nakon zadobijnih tezih povreda u sudaru.Naime ostecena je tada kao administrativno lice SUP Lazarevac, bila na sluzbenom putu za Beograd.Posto ne moze sama o sebi brinuti, njen suprug je celodnevno s njom ,a inace smesten privatno i dnevno za stan i hranu placa 3.000.din. Sve to za 20.dana iznosi minimum 60.000.din, bez dodatnih nepredvidjenih troskova. Te Vas stoga molim,ako ikako ima nacina, da im se pomogne. On je skroman i tih covek, teze se snalazi,pa sam uzela na sebe obavezu, informisati se o tome. Zalosno mi bilo gledati ga kako ionako slab fizicki, jedva finansijski preklapa,a uzgred i njoj pomaze.
    Ukoliko imate mogucnost,, molim Vas jos jednom, makar to bila jednokratna pomoc,pomozite.Dobri su ljudi, znace da cene Vas gest.
    Unapred zahvalna, s postovanjem Biljana Nesic

  • Oprostite, zaboravih navesti imena doticnih lica Marinko i Ljiljana Popovic iz Lazarevca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zabranjeno kopiranje sadržaja!