Naš Luka Rajić ima novi hit „Rituali“

Pravo u CENTAR
2 minuta čitanja
Foto: Jelena Pantelić
- Reklama -

Izvor: CITY Magazine/ autor: Filip Milosavljević; foto:Jelena Pantelić

,,Rituali’’, nova pesma i spot pop izvođača Luke Rajića, neodoljivo nas podseća na sve lepe stvari koje leto donosi. Od 14. juna – publika može slušati letnji hit ,,Rituali’’ na svim striming platformama.

Luka Rajić je jedan od najperspektivnijih pop imena na regionalnoj muzičkoj sceni. Talenat ovog zillenial princa prepoznala je i potvrdila prestižna svetska diskografska kuća Universal Music, za koju je izdao svoj treći singl i spot ,,Rituali’’.

Spoj zarazne pop melodije i zavodljivi tekst pesme ,,Rituali’’ uvertira je u sve lepe stvari koje nam stižu s dolaskom leta – omamljenost suncem, hedonizam, flert i prepuštanje zanosu. 

,,Neko sam ko veruje u moć mantri. Mogu reći da sam opsednut vizualizacijom i manifestacijom pa je i tako nastala i ova pesma. Želeo sam da napišem pesmu koja u sebi neće imati ni trunku straha, već će njena suština biti ispunjena uživanjem, lepim stvarima, suncem i flertom. Za mene su “Rituali” ultimativna himna vibrantne ljubavi i želim da to postane i tebi!’’ – poručuje publici Luka Rajić.

Iako zanesen letom – Luka Rajić ovog leta je radan i fokusiran na dva važma datuma:
13. jul – kada nastupa na EXIT festivalu ali i 6. septembar – kada izlazi njegov debitantski album ,,Deca novog milenijuma’’. 

Predstojeći album ,,Deca novog milenijuma’’ je svojevrstan dnevnik 20-ih godina gde mladi kantautor poručuje da su među nama nove generacije ’’budne, žedne, pune snova’’ i ustremljena su da donesu slobodu sebi i drugima. Pomirujući dihotomije u sebi – Luka Rajić svojim stvaralaštvom donosi pesme o pitanjima svoje generacije i tvrdi da odgovor na sve leži u prigrljivanju naše autentičnosti i iskrenosti sa sobom i drugima. 

Poslušajte treći singl ,,Rituali’’, spremite se za leto pred nama ali i 6. septembar kada nam ovaj sanjivi i talentovani kantautor sprema kompletno album izdanje.

- Reklama -

Podeli ovu vest!
Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zabranjeno kopiranje sadržaja!