Počela sa radom nova autobuska stanica u Beogradu – Linije za Lazarevac

Nakon završetka radova i izmeštanja glavne autobuske stanice na novu lokaciju u Bloku 42 na Novom Beogradu u nedelju 29.09.2024. godine, linije prigradskog sistema prevoza putnika pretrpeće izmene u odnosu na dosadašnje trase.

Pravo u CENTAR
1 minuta čitanja
- Reklama -


Sa izmeštanjem stanice na Novi Beograd izvršena je reorganizacija linija prigradskog prevoza u funkciji njihove što bolje realizacije i opsluge putnika u narednom periodu.

U skladu sa navedenim, Sekretarijat za javni prevoz obaveštava javnost o trasama linija prigradskog prevoza koje će važiti počev od nedelje 29.09.2024. godine:

Linije za Lazarevac

Osnovne linije iz Lazarevca 581, 581A i 581E kretaće se dosadašnjom trasom i preko Mosta Gazela, ulica Vladimira Popovića i Jurija Gagarina dolaziti do autobuske stanice. U povratku će linije na motoput izlaziti na petlji „Beogradska arena“ i koristiti stajalište „Sava centar“. Takođe će biti uspostavljeno presedačko stajalište „Sajam“.
Linije iz drugih naselja opštine Lazarevac: 580, 583, 583A, 585, 588 kretaće se preko Mosta na Adi do autobuske stanice, uz uspostavljanje presedačkog stajališta „Ada Ciganlija“, odnosno „Čukarica“ za suprotni smer kretanja.

- Reklama -

Podeli ovu vest!
Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zabranjeno kopiranje sadržaja!