Baletski studio „Srna“ uskoro slavi 20 godina gracioznosti

Baletski studio “Srna”, omiljena lazarevačka oaza za sve ljubitelje plesa, u februaru će proslaviti veliki jubilej – 20 godina uspešnog rada. Povodom ovog značajnog datuma, pripremljen je bogat program koji će oduševiti kako plesače tako i sve poklonike umetnosti.

Pravo u CENTAR
2 minuta čitanja
- Reklama -

Od 2005. godine, kada je studio osnovan, članovi Srne stvaraju i usavršavaju svoje veštine u prostorijama Centra za kulturu, svom drugom domu. Pod stručnim vodstvom koreografkinje Sandre Voloder i asistentkinje Anđelike Jovanović, mlade baletane se upoznaju sa osnovama klasičnog, modernog i džez baleta.

Baletski studio”Srna” se može pohvaliti brojnim uspesima na domaćim i međunarodnim takmičenjima, a njihova baletna sala je prava riznica trofeja i medalja. Ono što studio čini posebnim su, svakako, unikatni kostimi i plesna obuća, izrađeni po meri u Narodnom pozorištu.

„Balet je više od plesa, to je način života. Ponosni smo na sve što smo postigli u ovih 20 godina i radujemo se novim izazovima“, izjavila je Sandra Voloder, osnivačica studija.

Svečani koncert, film i izložba

Jubilarna proslava će biti obeležena svečanim koncertom, na kojem će mlade balerine pokazati sve što su naučile. Takođe, biće prikazan kratkometražni film o radu studija, a posetioci će imati priliku da uživaju u izložbi kostima.

„Pozivamo sve ljubitelje plesa da nam se pridruže na ovom velikom slavlju. To će biti prilika da se prisetimo svih lepih trenutaka, ali i da pogledamo u budućnost“, poručuju iz Baletskog studija “Srna”.

Za sve uzraste

Baletski studio Srna nudi programe za sve uzraste, od baletskog zabavišta za decu od 3 do 4,5 godine, do grupa za starije osnovce. Treninzi se održavaju ponedeljkom i sredom u balet sali Centra za kulturu, osim baletskog zabavišta koje ima termine utorkom i petkom

Treninzi se održavaju nekoliko puta sedmično u prostorijama Centra za kulturu.

Ako želite da se i vi pridružite ovoj veseloj družini i otkrijete čari baleta, kontaktirajte Baletski studio Srna.

- Reklama -

Podeli ovu vest!
Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zabranjeno kopiranje sadržaja!