Završen „Grejtest open“, za Dimitrija prikupljeno 100 hiljada dinara

Pravo u CENTAR
2 minuta čitanja
- Reklama -

Na  bokserskom turniru „Greatest Open“ u Lazarevcu prikupljen je iznos od 100 hiljada dinara. Ovaj novčani doprinos predstavlja podršku u prikupljanju sredstava za oporavak i nastavak lečenja Dimitrija Markovića.

Naš grad je proteklog vikenda bio domaćin velikog bokserskog turnira “Greatest open” na kome su se takmičili bokseri iz Srbije, Crne Gore, Rumunije, Hrvatske i Mađarske. Ukupno je održano 50 mečeva koje su okupljeni ljubitelji boksa mogli da prate sa puno uzbuđenja. Domaća publika je imala priliku da podrži takmičare iz našeg kluba koji su pokazali izuzetne veštine i hrabrost u ringu.

Nakon završetka turnira, istaknuti pojedinci su nagrađeni peharima. Predsednik Opštine Lazarevac Bojan Stević, proslavljeni košarkaš Stefan Birčevic i član uprave kluba Dušan Koponja su uručili pehare najboljim bokserima, dok je Predsednik Stević iskoristio priliku i da se zahvali gostima iz inostranstva na učešću, bokserima na impresivnim nastupima i najavio početak izgradnje moderne boks hale u Lazarevcu.

Najveći pehar, za najboljeg od najboljih, Vasiliju Kujundžiću iz Crne Gore, uručio je heroj dana, Dimitrije Marković, čija borba je oduševila sve prisutne i inspirisala ih da se ujedine u podršci.

Organizator  se zahvalio svim bokserima na izvanrednim nastupima, sudijama na objektivnom suđenju, a publici na podršci tokom humanitarne akcije i pravednom navijanju. 

- Reklama -

Podeli ovu vest!
Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Zabranjeno kopiranje sadržaja!